Amedspor Kulüp Başkanı: Oyuncularımız Bursaspor’u eze eze yendi

Amedspor Kulüp Başkanı: Oyuncularımız Bursaspor’u eze eze yendi

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Amedspor’u hedef gösteren Bursaspor camiasına sert tepki göstererek, “Deplasmanda bir oyuncumuza bir şey olursa kimse bunun altından kalkamaz” dedi.

AMİDA HABER-

Amedspor’un Bursaspor’u 2-0 yendiği maçın yankıları sürüyor. Maç sonrası Bursa camiasının Amedspor’u hedef gösteren açıklamalar yapması üzerine Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Trabzon-Fenerbahçe maçında yaşananlar

Her maçta yaşanan bazı tatsızlıklar dışında oyunu etkileyecek hiçbir olayın yaşanmadığını belirten Yıldırım, “Ama birileri ısrarlı maçı farklı bir zemine çekmeye çalışıyor. Benzer olaylar büyük kulüplerde yaşanırken bu sorun olmazken, Diyarbakır’da olunca bu farklı bir algı ile servis ediliyor. Trabzon ile Fenerbahçe maçında yaşananların binde biri burada yaşanmadı. Trabzon-Fenerbahçe maçında her türlü olay oluyor. Kimse buna bakmıyor. Pet atmanın cezası neyse Federasyon ceza verecek. Pet atma dışında tekrar ediyorum hiçbir olay yaşanmadı” şeklinde konuştu.

Afyon’a tam kadro gideceğiz

Önümüzdeki hafta sonu Afyon deplasmanına gideceklerini kaydeden Yıldırım, “Bazı kulüpler takımımızı hedef gösteren açıklamalar yapıyor. Biz Ayfon’a gideceğiz. Birimizin kılına zarar gelirse kimse bunun altından kalamaz. Herkes aklına başına almalı. Sporu siyasete çekmemeli, herkesi bu yönde sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.

Eze eze yendik

Sahada 22 oyuncunun mücadele ettiğini anımsatan Yıldırım, “Oyuncularımız rakibinieEze eze yendi. Maçta dikkat ettiyseniz hiçbir hakem olayı yok. Maçın oynanmasına etki eden bir te olay yok” dedi.

Amedspor'un her ilde taraftarı var

Takımlarına karşı başlatılan linç kampanyasına karşı mücadele edeceklerini belirten Yıldırım, “Algıların altında kalacak bir takım değiliz. Türkiye’nin en büyük taraftar kitlesine sahibiz. Biz sadece bir şehir takımız değiliz. Türkiye’nin her ilinde Amedspor’un taraftarı var. 30 bin taraftarlarla Bursa’da oynarız, Trabzon’da da oynarız. Böyle bir gücümüz var. Biz hiçbir kulüpten korkacak camia değiliz. Biz dostluk ve kardeşlik içinde maçlara çıkmak istiyoruz. Biz üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Gelen her kulübü ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Adli mercilere çağrı

Bursasporlu bir yöneticinin, 12 Şubat tarihinde oynanacak Bursaspor-Amedspor karşılaşması için, “Onları beyaz toroslarla karşılayacağız” sözlerine de yanıt veren Yıldırım, “Adli merciler umarım müdahale eder. Biz sporun dostluk ve kardeşlik içinde olmasını arzu ediyoruz. Biz Ayfon’a gideceğiz. Birimizin kılına zarar gelirse kimse bunun altından kalamaz. Herkes aklına başına almalı. Sporu siyasete çekmemeli, herkesi bu yönde sağduyulu olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.