Amedspor Kulüp Başkanı: Taraftar dizine vuracak!

Amedspor Kulüp Başkanı: Taraftar dizine vuracak!

Kaynak:İlyas Akengin

Lig’in başlamasına kısa süre kala Amedspor taraftarının Passolig ilgisizliği sürüyor. Taraftara çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, “Yarın kimse dizine vurmasın. Herkes yerini alsın” dedi.

AMİDA HABER- Bu sezon Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal öncülüğünde çalışmalarını Kocaeli Kartape’de sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte moraller yerinde. Ancak taraftarın Passolig ve kombine uygulamasına ilgi göstermemesi yönetimi kara kara düşündürmeye devam ediyor.

amedd.jpg

Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Passolig ve TFF seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

‘Bölge takımları üzerinde ötekileştirme vardı’

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerini değerlendiren Elaldı, bölge takımlarının uzun süre ötekileştirildiğini söyledi.

ersun-yanal1.jpg

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine başarılar dileyen Elaldı, yeni yönetimden umutlu olduklarını belirterek, “Önceki yıllarda spor ve bölge takımları üzerinde sürekli bir ötekileştirme ve biraz haksızlık vardı. Bu yönetim bu anlamda daha duyarlı olduğunu sürekli belirtiyor. Yaklaşımları çok olumlu, umarım bu tutum sonuna kadar böyle devam eder” dedi.

Kulüp başkanlarıyla bir araya geldi

TFF kongresinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulüp başkanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Elaldı, yaptıkları birçok görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

aziz-elaldi.jpg

'Kimse dizine vurmasın'

Amedspor’un TFF birinci Lig’de hedefe oynayan bir takım olduğunu söyelen Elaldı, “Şuan taraftarımızın Passolig ve kombineye fazla ilgi göstermediğini söyleyebilirim. Ama bunun nedenini bilmiyorum. Geçtiğimiz günlerde Passolig maması kurduk. Taraftarımızın Passolig kayıtlarını ve kombinelerini alarak takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Amedspor TFF 1. Ligde hedefe oynayan bir takım. Çok renkli, çok zorlu bir lig bizi bekliyor. Herkesin o statta yerini alması lazım. Yarın maçlar başladığında kimse dizine vurmasın. Herkes stadyumdaki yerini alsın” ifadelerini kullandı.

Haber: İlyas Akengin

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.