Amedspor Kulüp başkanlığı için adı geçiyordu: Açıklama geldi

Amedspor Kulüp başkanlığı için adı geçiyordu: Açıklama geldi
Amedspor’un önceki dönem Kulüp Başkanlığı yapan Selahattin Yıldırım yeni dönemde aday olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

AMİDA HABER- Tarihinde ilk kez bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ederken, eski Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım’ın aday olacağı iddia edildi.

Yıldırım açıklama yaptı

selahattin.jpg

Sosyal medyada çıkan haberler üzerine Yıldırım açıklama yaptı. Selahattin Yıldırım, iş yoğunluğundan dolayı başkanlık için aday olamayacağını belirterek, “Duruşun ve mücadelenin takımı büyük Amedsporumuzun değerli taraftarları; işlerimin yoğunluğundan kaynaklı önümüzdeki süreçte yapılacak olan kongremizde büyük bir onur olan Amedspor Kulübü Başkanlığı için aday olamayacağımı belirtmek isterim.

'İstişare kurulunda elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım'

amed11.jpg

Ancak istişare kurulumuzun içinde takımımızın başarısı için elimden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğimi bildirir sosyal medyada taraftarlarımızın şahsıma gösterdikleri teveccüh için teşekkür eder, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Kongre tarihi 4 Haziran

amedspor-yeni.jpg

Bu arada 4 Haziran tarihinde kongreye gidecek olan Amedspor'da şuana kadar resmi olarak mevcut başkan Aziz Elaldı adaylığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.