Amedspor kupa kaldırmıştı: Diyarbakır Stadyumu zemini tarlaya döndü!

Amedspor kupa kaldırmıştı: Diyarbakır Stadyumu zemini tarlaya döndü!
Amedspor’un şampiyonluğunu ilan ettiği Diyarbakır Stadyumu’nun zemini bakıma alındı. Tarlaya dönen stadyumda çim yenileme çalışmalarının bir ay boyunca sürmesi bekleniyor.

AMİDA HABER- Amedspor ve Diyarbekirspor’un maçlarını yaptığı Diyarbakır Stadyumunun zemini bakıma alındı. Ankara’dan gelen uzman ekip sabah saatlerinde çalışmalara başladı. Ekipler, ilk etapta mevcut çimleri söktü. Mevcut çimin sökülmesinin tamamlanmasının ardından ise yeni çim ekimi işlemlerine geçilecek.

Yeni sezona yetişmesi bekleniyor

zemin-1.jpeg

Yaklaşık olarak 1 ay sürecek olan çim yenileme işlemi sonrasında Diyarbakır Stadyumu, 33 bin kişilik kapasitesiyle TFF 2. Lig şampiyonu Amedspor’un yükseldiği TFF 1. Lig’e hazır hale gelecek. Bu yenileme çalışmaları, bölgenin futbol sevgisini daha da pekiştirerek, taraftarların heyecanını artırmayı hedefliyor.

Basın tribünü yenilenecek mi?

amed-sampiyon-2.jpg

Diyarbakır Stadyumu, bölgenin spor hayatında önemli bir yere sahip. Bu nedenle, tesisin bakımı ve yenilenmesi, bölgedeki sporun gelişimi ve futbolun yaygınlaşması açısından büyük önem taşıyor. Yenilenen çimlerle birlikte stadyum, hem futbolcuların performansını artıracak hem de taraftarlara daha iyi bir seyir deneyimi sunacak.

Öte yandan kente görev yapan gazeteciler, çalışmalar kapsamında basın tribününün de yenilenmesi çağrısında bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum