Amedspor Kürtçe engelini kaldırdı!

Amedspor Kürtçe engelini kaldırdı!
 Muhabir
Takımı eleştiren ve Kürtçe yorum yapan çok sayıda kişinin engellendiği iddiaları üzerine Amedspor yönetimi harekete geçti. Farklı gerekçelerle engellenen çok sayıda kişinin engeli kaldırıldı.

AMİDA HABER- TFF 1. Lig’in iddialı takımı Amedspor’da Boluspor mesaisi devam ederken, Amedspor revizyona gitti. Edinilen bilgilere göre, farklı tarihlerde bazı taraftarlar, Kürtçe paylaşım yapmayan Amedspor Kulübüne yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Eleştiri yapanların birçoğu sosyal medya hesabından engellenmişti. Sosyal medyada bu yönlü eleştirilerin ardından Amedspor yönetimi harekete geçti.

ameddd.jpg

Engel kaldırıldı

Edinilen bilgilere göre, farklı gerekçelerle engellenen kişilerin durumu eleştirmesi üzerine Amedspor yönetimi harekete geçti. Başta X olmak üzere, instgram ve diğer sayfalardaki çok sayıda kişinin engeli kaldırıldı.

Amedspor taraftarı paylaştı

amedd.jpg

Kulübün çok sayıda kişiye yakın engeli kaldırmasıyla bazı taraftarlar sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Bir kullanıcı şu yorumu yaptı, “Amedspor resmi sayfasında Kürtçe paylaşım istediğimiz için beni ve yüzlerce Amedspor sevdalısı arkadaşımızı engelleyen Amedspor'un eski sosyal medya sorum'suz'u kovuldu. Resmi sayfalarda Kürtçe paylaşımlar için önümüzdeki günlerde bazı gelişmeler olacak, ayrıca sayfada hiç kimsenin engellenmemesi kararı alınmış ve daha önce engellenen tüm hesapların da engeli bugün itibariyle kaldırılmıştır. Bu konuyla yakından ilgilenen Amed Spor yöneticilerinden Bekir Güneş ve Baran Durmaz arkadaşlara, yapılan şikayetleri olgunlukla karşılayıp gerekli kararları alan Amed Spor kulüp başkanı Aziz Elaldı'ya anlayış ve nezaketleri için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.