Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda, canlı mı?

Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda, canlı mı?
 Muhabir
Bugün Şanlıurfa Stadyumu’nda oynayacak Yeni Malatyaspor-Amedspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Canlı verilecek mi? Detaylar haberin devamında…

AMİDA HABER – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1’inci Lig’in 7’inci haftasında Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Ancak maç Malatya’da değil, Şanlıurfa Stadyumu’nda oynanacak. Ligin en alt sırasında yer alan takım ile karşılaşacak olan Amedspor maçının başlama saati bugün (29 Eylül Pazar) saat 16.00 olarak belirlendi. Maç Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Alınan bilgilere göre maçın Şanlıurfa’da oynama nedeni, Malatya Stadyumu’nun bakımda olması.

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpegGeçtiğimiz hafta Boluspor maçında kendi evinde oynayan Amedspor, maçın son uzatma dakikasında yediği gol ile 2 puanı elinden kaçırmıştı. Maçta son dakikalarda yapılan değişiklik ve yenilen beraberlik golü nedeniyle Amedspor taraftarları teknik direktör Ersun Yanal’a sosyal medya hesapları üzerinden tepki göstermişti. Tepkilerin ardından Amedspor taraftarları tekrar galibiyete kilitlendi. Tek hedefin 3 puan olduğunu belirten taraftarlar, tüm yeşil kırmızılı taraftarı Amedspor’a destek vermeye çağırdı. Yeni Malatyaspor maçının 5 bine yakın Amedspor taraftarı tarafından izlenmesi bekleniyor.

2024/04/18/amedspor-bilet2.jpg

Maç canlı verilecek mi?

Amedspor ve Yeni Malatyaspor taraftarları maçın canlı verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki bu maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maç hangi kanalda naklen verilecek? Maçın internet platformları üzerinden de canlı izlenip izlenemeyeceği merak ediliyor.

Amedspor maıç hangi kanalda?

Her iki takım taraftarının internet üzerinden arama motorlarında en çok sordukları sorular şunlar: Yeni Malatyaspor- Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Yeni Malatyaspor- Amedspor maçı beIN SPORTS MAX 1 de canlı yayınlanması bekleniyor.

2024/04/28/amedspor-somada1.jpeg

TRT Spor canlı vermeyecek

Alınan bilgilere göre TRT Spor Amedspor maçını canlı yayınlamayacak. TRT Spor’un yayın akışında saat 16.00’da Yeni Malatyaspor-Amedspor maçı yer almıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum