Amedspor, şampiyonluk için uçtu

Amedspor, şampiyonluk için uçtu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Amedspor, heyecan dolu bir atmosferde Pazar günü kritik bir maça çıkmak üzere hareket etti.

AMİDA HABER - Özel uçakla Diyarbakır'dan Kastamonu'ya doğru yol alan yeşil kırmızılı ekip, apron görevlilerinin tezahüratları eşliğinde coşkulu bir şekilde uğurlandı.

Apron görevlilerinin "Maçı almadan gelmeyin. 1-0 olsun bizim olsun" çağrısıyla moral bulan futbolcular, şampiyonluk için kararlı bir şekilde yola çıktı.

Pilot Amedspor'a başarılar diledi

amedspor-yolculuk1.jpeg

Amedspor'un genç yeteneklerinden Berk İsmail Ünsal, "Kazanmak için gidiyoruz. İyi oynayan kazansın" diyerek takımın hedefini vurguladı. Amedspor’u Kastamonu’ya götürecek olan uçağın pilotu da Amedspor'a başarılar dileyerek, şampiyonluk yolunda destek verdi.

Özel uçak tutuldu

amedspor-yolculuk2.jpeg

Amedspor kafilesiyle birlikte uçakta iş insanları, teknik ekip, futbolcular ve gazeteciler bulunuyor. Yüksek motivasyonla Kastamonu'ya doğru hareket eden Amedspor, şampiyonluk yarışında yara almadan yoluna devam etmek istiyor.

Amedspor puan durumu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 74 puan ile lider olan Amedspor, Kastamonuspor karşısında 2 farkla üstün gelirse büyük oranda şampiyonluğunu garantilemiş olacak. GMG Kastamonuspor da ligde 71 puan ile 2. sırada yer alıyor. Amedspor puan konusunda Kastamonu'dan avantajlı durumda iken, Kastamonuspor ise ikili averaj ile Amedspor'dan daha avantajlı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum