Amedspor şampiyonluk kutlaması yapmayacak: İşte nedeni!

Amedspor şampiyonluk kutlaması yapmayacak: İşte nedeni!

10 yıl sonra 1. Lig’e yükselen Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un şampiyonluk kutlamasıyla ilgili programı belli oldu Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, kupa törenin Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig kırımızı grupta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Amedspor 10 yıl sonra 1. Lige yükseldi Şampiyonluk kupası Diyarbakır’a getirilerken, kutlama programı ile ilgili detaylarda netleşmeye başladı.

Kutlama programının detayları netleşti

440607350-18313090477179938-3395090093192666406-n.jpg

Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, şampiyonluk kutlamalarının Şehmus Özer Tesisleri’nde futbolcu, eski sporcu, yönetici, eski yöneticiler ve basınında bulunduğu bir tören planladıklarını söyledi.

Kulüp binasında sınırlı bir kutlama yapılacak

aziz-elaldi.jpg

Amedspor sevdalılarının şampiyonluğu doyasıya kutladığını ifade eden Elaldı, “Menemen maçı sonrası taraftarımızla şampiyonluğu doyasıya kutladık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek bundan sonraki süreci ele aldık. Yeni bir kutlama programı maliyet ve insanları rahatsız etmemek adına bunu uygun görmedik. Bu nedenle kupayı Cumartesi günü TFF Diyarbakır İl temsilciğinden alıp kulüp tesislerimizde mütevazi bir tören yapmayı planlıyoruz. Törene, eski başkanlar, kupayı kazanan yeni ve eski tüm futbolcular, STK temsilcileri, taraftar grupları ve basının da katılacağı bir tören yapacağız” ifadelerini kullandı.

amed-sampiyon-5.jpg

Transfer ve tesisleşme önemli

Elaldı, 1. Lig planlaması için kendilerini zorlu bir sürecin beklediğini kaydederek, “Tesisleşme ve transfer gibi konuları bir an önce değerlendirmemiz gerekir. Bununla ilgili çalışmaların başlamasını umut ediyoruz” dedi.

'Moralimiz sıfır'

amed-spr-2.jpg

Kutlama programının yapılmaması kararı taraftarı şaşkına çevirdi. Kulübün aldığı kararı beğenmeyen bazı taraftarlar, "Vallahi moralimiz sıfır" paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum