Amedspor taraftar gruplarından Üzeyiroğlu’na prim tepkisi

Amedspor taraftar gruplarından Üzeyiroğlu’na prim tepkisi
Amedspor taraftar grubu Barikat, “Bursaspor’u yenen bütün kulüplere ödül olarak prim vereceğim” açıklaması yapan iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu’na tepki gösterdi. Barikat, “Primlerine ihtiyacımız yok. Amedspor’dan uzak dur”

AMİDA HABER- İş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu, dün sosyal medya hesabından Bursaspor’u yenen bütün kulüplere ödül olarak prim vereceğini açıkladı. Amedspor’un taraftar grubu Barikat’tan iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu’na tepki geldi.

Üzeyiroğlu dün açıklama yapmıştı

2095.jpg

'Amedspor çevresinden uzak durmasını tavsiye ederiz'

Sosyal medya hesabından iş insanı Üzeyiroğlu’nu etiketleyerek tepki gösteren Barikat taraftar grubu, “Daha önce Amedspor'a sponsor olacağım deyip sözünden dönen, SMA hastaları için destek sözü verip sözünde durmayan bir şahsiyet. Sen ve senin gibilerinin primine ihtiyacımız yok. Amedspor çevresinden uzak durmanı tavsiye ederiz! Prim çıkmaz buradan sana!” paylaşımında bulundu.

'Lütfen buna prim vermeyin'

Kendilerine Tima Gel Amedspor adını veren taraftar grubu da benzer tepkide bulundu. Taraftar grubu, “Twitter'da Yılmaz Üzeyiroğlu adında bir iş insanı var. Kendisi yıllardır oraya destek vereceğim buraya destek vereceğim diyip paylaşımlar yapıyor. Amedspor son günlerde popüler olduğu için Amedspor üzerinden paylaşımlar yapıyor. Fakat kendisinin Amedspor'a herhangi bir desteği yok. Bunun yanı sıra yaklaşık 3 yıl önce Amedspor'a sponsor oldum deyip hatta sözleşme imzalayıp sonrasında çark etmişti. Bu kişiyi herkes bilmez, lütfen buna prim vermeyin. Varsa desteği lütfen gelsin kulübümüze olsun biz de mahcup olalım” paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum