Amedspor taraftarı o kuruma yürüdü: Uslu’ca istifa et!

Amedspor taraftarı o kuruma yürüdü: Uslu’ca istifa et!
 Muhabir
Trendyol 1. Lig’de mücadale eden Diyarbakır ekibi Amedspor’un saha zemini sorunu devam ediyor. Amedspor yönetimi, zemini futbol oynamaya elverişli hale getirmeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunurken, bir tepki de taraftardan geldi.

AMİDA HABER – Diyarbakır Stadyumu’nda saha zemin bozukluğu nedeniyle, sezonun ilk maçlarını kent dışında oynamak zorunda kalan Amedspor, 5 haftanın ardından ligin 6. haftasındaki Boluspor karşılaşmasında seyircisi önünde ve kendi sahasında oynadı.

Aradan geçen bir aydan uzun süreye rağmen, yetkili kurumun stadyumu futbol oynamaya elverişli hale getirmemesi, tepkilerin dozunu da arttırdı.

Gençlik ve Spor’un önünde pankartlı protesto

amedspor-zemin.jpg

Bir grup Amedspor taraftarı Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önüne giderek pankartlı protesto gerçekleştirdi.

Amedspor taraftarları, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün önünde, “Amedspor'umuza o patates tarlasını reva görenleri koltuklarında rahat bırakmayacağız” şeklinde tepki gösterdi.

İl Müdürü Uslu'yu istifaya çağırdılaramedspor-protesto.jpg

Taraftarlar, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün önünde İl Müdü​​​​​​​rü Nüammer Uslu’ya istifa çağrısı yaparak, “Sizden olsa olsa tarım müdürü olur, Hesap vereceksiniz, Uslu’ca istifa et” pankartlarını asıldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum