Amedspor taraftarından Derdiyok’a çağrı: Kahraman olursun

Amedspor taraftarından Derdiyok’a çağrı: Kahraman olursun
Ligde şampiyonluk hesapları yapan Amedspor’da transfer görüşmeleri hız kazandı. Başkanvekili Ömer Elaldı İstanbul’da önemli görüşmeler yaparken, Amedspor taraftar grubu Barikat ise, yıldız oyuncu Eren Derdiyok’a çağrı yaptı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig beyaz grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor’un Antalya kampı devam ediyor. Lige verilen arada futbolcular Ahmet Yıldırım öncülüğünde çalışmalarını sürdürürken, Kulüp yöneticileri ise transfer çalışmalarına hız verdi. Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor Başkanvekili Ömer Elaldı’ının İstanbul’da bazı futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Elaldı’nın görüşmeleri heyecanlandırdı

Elaldı’nın İstanbul’da bazı futbolcularla görüştüğü öğrenilirken, yakın zamanda bir iki ismin açıklanması bekleniyor. Elaldı’nın İstanbul’daki görüşmeleri Diyarbakır’da taraftarı heyecanlandırdı.

Barikat’tan çağrı

Amedspor taraftar grubu Barikat sosyal medya hesabından yıldız futbolcu Eren Derdiyok’a çağrı yaptı. Barikat grubu, “Eren Derdiyok; Onurlu bir şehrin şampiyon takımındaki kahramanlardan biri olabilirsin. Ve şampiyonluktan çok daha fazlasını kazanabilirsin. Amedspor kulübü sporcunun kalitesini yükseltir. Milyonların hisleri bu yönde seni Amed'e bekliyoruz Eren” paylaşımı yaptı.

Barikat grubu ayrıca, "Tribünlerden Diljan sesleri yükseliyor" paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.