Amedspor Teknik Direktörü: 1.5 ay çocuklarımı görmedim

Amedspor Teknik Direktörü: 1.5 ay çocuklarımı görmedim

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un teknik direktörü Ahmet Yıldırım, kulübün youtube kanalına izleyicilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, “Takımın iyi bir noktaya gelmesi için çabalıyoruz. Bir buçuk ay eşimin azarını yuta yuta eve gitmedim” dedi.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor'un teknik Direktörü Ahmet Yıldırım takımın youtube kanalında, izleyicilerin sorularını yanıtladı. 4 bin 400 kişinin izlediği yayında, taraftarlar onlarca soru gönderdi. Amasyalı teknik direktör Ahmet Yıldırım, “Takımın bu sene birinci olması gerekiyor diye bir hedef koyduk” dedi. Yıldırım, Amedspor’un şuan istenenin 1-2 puan gerisinde olduğunu belirterek, “Oyuncu potansiyelimiz iyi, özveri ile çalışıyoruz. Şuanda iyi durumdayız” dedi.

‘Bir buçuk ay eve gitmedim’

Amedspor’un başarısının ekip işi olduğunu belirten Yıldırım, şunları söyledi: “Bazen çevrede ‘senin sayende çok şey başardık’ diyorlar. Ben diyorum ki, ‘hayır biz bir ekibiz. Herkesin bir bu başarıda emeği var.’ Bir buçuk ay kimse bir yere gidemedi. Galibiyet serisinin devam etmesi için, kimse evine gidemedi. Çok şükür hiç birimiz de mahcup olmadık. Sivasspor maçında galip gelince izin verdik. Ben bir buçuk ay eve gitmedim. 3 tane çocuğum var. Onların, eşimin azarını yuta yuta bir buçuk ay eve gitmedim. Hem Diyarbakır çok güzel, hem ortam çok güzel. Siyasi anlamdaki şeyi kenara koyun, bu taraf bambaşka.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.