Amedspor Teknik Direktörü Amida Haber’e konuştu: Kimse panik yapmasın

Amedspor Teknik Direktörü Amida Haber’e konuştu: Kimse panik yapmasın
Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkur takımın şampiyonluktan uzaklaştığı iddialarına ilişkin Amida Haber’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Bozkurt,” Kimse panik yapmasın, birlikte ve yan yana durabilirsek şampiyon oluruz” dedi.

AMİDA HABER- TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta uzun süre namaglup ve lider kaldıktan sonra geçen hafta bu iki unvanını da yitiren Amedspor camiasında hareketli dakikalar yaşanıyor. Sportif direktör Murat Yiğiter, yönetim ve hocayla anlaşamadığını iddia ederek istifa ettiğini duyurdu. İstifa kararı Amedspor cephesinde şok etkisi yarattı. Peki Amedspor son haftalardaki kötü gidişatın önüne geçmek için ne yapıyor?. Takımda durum nasıl? İşte yanıtlar.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt Amida Haber’e konuştu

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, son haftalardaki puan kayıpları ve sportif direktör Murat Yiğiter’in istifasına ilişkin Amida Haber’e konuştu.

5072.jpg

Hedeften uzaklaşmadıklarını dile getiren Bozkurt, “Yıllardır bu ligde çalışıyorum. Kastamonu şuan bizim önümüzde ama birkaç hafta sonra biz onların önüne geçeriz. Bu olmayacak bir şey değil. Iğdır maçını izlediniz, oyun üstünlüğümüz vardı. 250 milyonluk bir takıma karşı oyuncularımız çok güzel bir maç ortaya koydu. Öyle bir takıma karşı gidip oynuyorsunuz ve bir puanla dönüyorsanız bu kötü bir sonuç değil. Tabi biz Iğdır’a 3 puan için gittik. 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Sakin olmamız lazım. Evet Kastamonu maçında talihsizlik yaşadık ama dediğim gibi bunu telafi edecek bir kadromuz var” dedi.

‘İnanmazsak şampiyon olamayız’

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarının önemli olduğunu kaydeden Bozkurt, “Maçlarda önemli pozisyonlara giriyoruz ama orada bir üretkenlik sıkıntısı yaşıyoruz. Oyuncularımızla sorunumuz yok. Örneğin Fethiye maçında 5-7 pozisyona girdik, bunlar skora dönüşmeyince sıkıntı oluyor. Her zaman söylediğim bir şey var, sakin olursak şampiyon oluruz. Buradan değerli Amedspor taraftarına seslenmek istiyorum, ‘Panik yapmayın’. Şampiyon olacaksak bu taraftarla birlikte olacağız. Bir tarafımız koparsa, gruplaşma olursa ve takıma inanmazsak şampiyon olamayız. Biz taraftarımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız daha sakin olsun. Sahadaki oyunculara daha iyi destek olsunlar. Son iki maçımız var, bunlara çok iyi odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Devre arasında transfer olacak mı?

Devre arasında bazı bölgelere transfer yapacaklarını kaydeden Bozkurt, “Mutlaka bir revize olacak. Takımı baştan yaratmaya gerek yok. Çünkü oturmuş bir oyunumuz var. Kritik bir iki yerle alakalı transfer yapacağız” dedi.

‘Murat hocanın açıklaması bizi üzdü’

Sportif direktör Murat Yiğiter’in “Yönetim ve hocayla anlaşamadım için istifa ettim” sözlerini de değerlendiren Bozkurt, “Daha dün akşam Murat hocamızla birlikteydik. Beklemediğim bir açıklama oldu. Benim hiçbir sorunum yok. Açıklaması bizi üzdü” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum