Amedspor ve Vanspor’dan o takıma destek

Amedspor ve Vanspor’dan o takıma destek

Diyarbakır temsilcisi Amedspor ile bölgenin diğer önemli temsilcilerinden Vanspor birer açıklama yaparak, o takımı tebrik etti.

AMİDA HABER – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de şampiyon olan bölge takımı Batman Petrolspor 2. Lige çıkmaya hak kazandı. Batman Petrolspor için en çok sevinen takımların başında ise Diyarbakır ve Van taraftarları geliyor.

Amedspor’dan mesaj var

Yeşil kırmızılı takım Amedspor, Batman Petrolspor’u başarısından dolayı kutlayarak şu mesajı yayınladı: “Tebrikler Batman Petrolspor! 2. Lig'e yükselen Batman Petrolspor'u tebrik ediyor ve şimdiden yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Vanspor tebrik etti

batman-petrolspor1.jpeg

Bölge illerinin en önemli takımlarından olan Vanspor da tebrik mesajı yayınladı. Van Şehri ve Vanspor Camiası olarak Batman Petrolspor’u tebrik ederek, yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu.

Sıra Amedspor ve Vanspor’da

batman-petrolspor3.jpeg

Batman Petrolspor’un şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar sıranın şampiyonluk sırasının şimdi Amedspor ve Vanspor’da olduğunu dile getiriyor. Sosyal medya üzerinden “Batman başardı şimdi sıra Amedspor ve Vanspor’da” diyen taraftarların gözü ve kulağı bugün oynanacak maçlarda.

Amedspor puan durumu

amedspor-001.jpeg

TFF 2. Lig’de Kırmızı Grup’ta 77 puan ile lider olan Amedspor, bugün saat 15.00’de deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak. Amedspor bu maçtan galip gelirse şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak şampiyonluk kutlaması Diyarbakır’da Menemenspor maçından sonra yapılacak.

Vanspor puan durumu

vanspor.jpeg

TFF 2. Lig’de Beyaz Grup’ta 75 puan ile 2. sırada yer alan Vanspor’un gözü kulağı ise 77 puan ile lider konumda olan Erokspor’da. Erokspor bir maçını kaybeder ve Vanspor kalan iki maçını kazanırsa şampiyon olacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum