Amedspor yeni yönetimi çarşaf liste ile belirleyecek

Amedspor yeni yönetimi çarşaf liste ile belirleyecek
Amedspor’un yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 4 Haziran’da ertelenen kongresi 11 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek.

AMİDA HABER- Taraftarına yaşattığı şampiyonluk hediyesi ile en çok konuşulan takımlar arasına giren Amedspor, 11 Haziran Salı günü kongreye gidecek. Şeyhmus Özer Tesisleri’nde yapılacak kongre için tüm hazırlıklar tamamlandı. Amedspor’da kimlerin ipi göğüsleyeceği çokça tartışılmıştı. Ancak seçilecek yeni yönetim için de yol ve yöntem konusunda uzlaşıldı.

Çarşaf liste hazırlanacak

2024/04/08/aziz-elaldi-amedspor.jpg

Amedspor Kulüp Başkanlığı için kongre seçimine takımı 2. lig şampiyonu yapan Aziz Elaldı tek aday olarak katılacak. Yeni yönetim çarşaf liste ile belirlenecek.

İkinci Genel Kurul toplantısında yeterli çoğunluk şartı aranmaksızın genel kurul gerçekleştirilecek. Kurula yoğun ilginin olması bekleniyor. Bir çok basın mensubunun da kongrede hazır olacağı tahmin ediliyor.

Ersun Yanal katılamayacak

2024/04/10/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'dan Diyarbakır’a uçak bileti bulamadığı için takımın yeni teknik direktörü Ersun Yanal kongreye katılamayacak. Yanal’ın kongreye mesaj yollayacağı tahmin ediliyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.