Amedspor’a ağır fatura: 20 milyon zarar var

Amedspor’a ağır fatura: 20 milyon zarar var
 Muhabir
Amedspor-Boluspor maçının Şanlıurfa’da oynanması kararı kulüpte şok etkisi yarattı. İki maçını Diyarbakır dışında oynamak zorunda kalan Amedspor Kulübünün 20 milyon TL’ye yakın zarar ettiği belirtildi.

AMİDA HABER - Amedspor-İstanbulspor maçı sonrası tarlaya dönen ve bakıma alınan Diyarbakır Stadyumu’nda başlatılan zemin çalışmaları sona erdi. 21 Eylül Cumartesi günü Boluspor’u konuk etmeye hazırlanan yeşil kırmızılı ekipte hazırlıklar devam ederken, maçın nerede oynanacağı netleşti.

Son kararı vali verdi

2024/08/19/mactan1.jpeg

Amedspor-İstanbulspor maçında tarlaya dönen karşılaşma sonrası stadyum zemini bakıma alınmıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen heyet analiz yapmıştı. Uzman heyet raporunu tamamlayarak Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’na vermişti. Raporu inceleyen Vali Zorluoğlu maçın Diyarbakır’da oynanmaması kararını verdi.

‘Diyarbakır’da oynansın’

2024/08/19/mactan4.jpeg

Edinilen bilgilere göre Amedspor yöneticileri, maçın Diyarbakır’da oynanması için Vali Zorluoğlu’na talepte bulunduğu ancak saha zeminindeki sorunların devam ettiği için karşılaşmanın Şanlıurfa’da oynanmasına karar verildiği öğrenildi.

Amedspor: 20 milyon TL zarar var

2024/08/19/mactan5.jpeg

Amedspor’un kendi saha ve seyircisi önünde maçlara çıkmayışının maliyeti de belli oldu. Kulüp yöneticilerinin paylaştığı bilgilere göre, maçın başka bir şehirde oynanması kulübe 20 milyon TL yakın bir zarara mal oldu.

2024/09/02/mactan-kareler.jpeg

Ayrıca kulüp yöneticileri saha zeminindeki sorunların bir an önce yetkililer tarafında giderilmesini istedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.