Amedspor’a Galatasaray ve Fenerbahçe sorusu

Amedspor’a Galatasaray ve Fenerbahçe sorusu
Amedspor’un 2. lig şampiyonluğu milyonlarca taraftarda büyük bir sevgi ile karşılanırken, futboldan anlamayan ama gönlü Amedspor’dan yana olan yüz binlerce taraftar sorduğu ortak sorunun cevabını merak ediyor.

AMİDA HABER – Yeşil kırmızılı Amedspor’un 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olması, milyonlarca taraftarı sevindirdi. Başta bölge illeri olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinde ve yurt dışında milyonlarca taraftara sahip olan Amedspor artık 1. Ligde oynayacak. Gönlü Amedspor’dan yana olan, hayatında hiçbir futbol maçını izlememiş ancak Amedspor maçlarını izleyen yüz binlerce taraftarın sorduğu ortak soru dikkat çekiyor. Taraftarların “Amedspor bu sene Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile mi oynayacak? sorusu sosyal medyada dolaşıyor. Çeşitli sosyal medya hesaplarından bir çok kişi bu soru ile dalga geçerken, soruyu soranların futboldan hiç anlamaması ise dikkat çekici.

Amedspor taraftarının soruduğu soruya cevap

2024/04/09/amedspor-etimesgut1.jpeg

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Amdespor, TFF 1. Lig’e çıkmaya hak kazandı. Amedspor bu sezon 1. Lig’de şampiyon olabilirse, TFF Süper Lig’ine çıkmaya hak kazanacak. Amedspor süper lige çıktıktan sonra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımları kendi evinde yani Diyarbakır Stadyu’munda ağırlayacak. Başta Diyarbakır olmak üzere bölgenin bir çok ilinden GS, FB, BJK ve Trabzonspor maçlarını izlemek isteyenler artık büyüklerin maçını İstanbul yerine Diyarbakır’da izleyebilecek. Hem Amedspor’u destekleyecek hem de büyük takımlar ile olan maçın keyfini çıkaracak.

Yeni transferler yapılacak

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Amedspor’un 2. Ligde başarılı olması için hangi futbolcuların takımda kalacağı ve hangi futbolcuların gönderileceği konuşuluyor. Takıma yeni transferlerin kim olacağı üzerinde yoğunlaşan Amedspor, bir yandan da kongre hazırlığına başlamış durumda. Yeni transferlerin kongreden sonra yapılacağı belirtiliyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum