Amedspor’a icra mı gelecek?

Amedspor’a icra mı gelecek?
Gençlik Spor İl Müdürlüğü Amedspor ve Diyarbakırspor’a gönderdiği yazıda 300 bin lira çim ve bakım ücreti talep etti. Paranın ödenmemesi durumunda iki kulüp de icralık olacak.

AMİDA HABER- Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü 13 Eylül’de Amedsportif Faaliyetler Kulübü ile Diyarbekirspor Kulübü’ne yazı göndererek, Diyarbakır Stadyumu için, çim ve bakım ücreti talep etti. Yazıda, Diyarbakır Stadı’nın çim ve bakım hizmetlerinin Asur Grup isimli şirket tarafından yapıldığı belirtilerek, 30 Eylül tarihine kadar her iki takımın da 300 bin liralık ücreti Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Ziraat Bankası hesabına yatırması istendi. Paranın ödenmemesi durumunda her iki takım hakkında da yasal işlem başlatılacak.

Amedspor: Ödeyemeyiz

Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, maddi güçlük yaşadıklarını belirterek, talep edilen ücreti ödemelerinin mümkün olmadığını söyledi. Yıldırım, “Maddi olarak oldukça sıkıntılı günler geçiriyoruz, Gençlik Spor’un talep ettiği bu parayı ödememiz mümkün değil. Ödeyemeyiz” dedi.

Bakanlığın talimatı

Gençlik Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, kendilerinin değil, bakanlığın düzenlemesi doğrultusunda parayı talep ettiklerini söyledi. Uslu, “Bakım işleri onlarda olduğu için, biz ‘sizin yapmanız lazım’ diyoruz. Onlardan tahsil etmek zorundayız. Bu bizim değil bakanlığın talimatı. Benim elimde olan bir şey yok. Yukarıdan gelen talimat bu.”

Gençlik Spor Bakanlığı’nın iki yıl önce yaptığı düzenlemeye göre, stadyumların bakım ve temizlik işleri, stadyumları kullananan futbol kulüplerine verilmişti. (ÖZEL- Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.