Amedspor’a şampiyonluk iyi geldi: Forma satışında rekor kırıldı

Amedspor’a şampiyonluk iyi geldi: Forma satışında rekor kırıldı

Berk İsmail Ünsal, Çekdar Orhan ve Mert Çapar’ın muhteşem dönüşü taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Bugün şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen Amedspor forma satışlarında büyük patlama yaşandı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Iğdır FK’yi konuk edecek. Diyarbakır Atatürk Stadyumu’ndaki maçın başlama saati 15.00. Lider Amedspor’un şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen maç öncesi biletler tükendi, Diyarbakır’daki oteller doldu.

amed.jpg

Önemli maç öncesi Diyarbakır’da Amedspor forma satışında patlama yaşanıyor. Kayapınar İlçesi ile Sur İlçesi’nde bulunan resmi Amedspor forma satış noktaları Amed Storelerde birçok ürün tükenme noktasına geldi.

'15 günde 200 bine yakın forma satışı'

amedspor-yeni-001.jpg

Amed Store yetkilisi, takımın başarısından dolayı vatandaşların ürünlere olan taleplerinin yoğunlaştığını belirterek, “Son 15 gündür çok ciddi satışlar yapıyoruz. İnsanlar şampiyonluk maçı yaklaştıkça takımına sahip çıkıyor. 7’den 70’e herkes forma, tişört, atkı, gibi Amed Store’de bulunan ürünleri alıyor. Son 15 günde 200 bine yakın forma satışı yapıldı. Bu sayının daha da artacağını düşünüyoruz. Destek için tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum