Amedspor’a şok: TFF çim raporu çıktı!

Amedspor’a şok: TFF çim raporu çıktı!
 Muhabir
Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), saha zemini bozuk olan Diyarbakır Stadyumuyla ilgili kararını verdi.

AMİDA HABER- 5 ayda iki defa bakıma alınmasına rağmen ilk maçlarda zemini tarlaya dönen Diyarbakır Stadyumu’nda çalışmalar devam ederken, önceki gün Diyarbakır’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin çim denetçileri çalışmalarını bitirdi.

Rapor çıktı

Teknik cihazlarla Diyarbakır Stadyumu’nda inceleme yapan uzman ekip raporunu bugün tamamlayarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Amedspor Kulübüne gönderdi.

Bakım çalışmaları sürüyor

saha.jpg

Raporunu tamamlayarak ilgili kurumlara gönderen TFF şu tespitlerde bulundu, “Saha zemini mevcut durumu itibari ile oyun akışı ve sporcu sağlığı açısından riskli durumdadır. İlgili zeminde Federasyonumuz tarafından takip denetimleri devam edecek olup, saha zemininin görüntü ve sporcu sağlığı açısından risk taşımaz hale gelmesi için, gerekli tüm bakım çalışmalarının aksatılmadan yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir. Bilgi ve gereğini arz/rica ederiz” denildi.

Amedspor ne yapacak?

Amedspor, 27 Ekim tarihinde İstanbul ekibi Pendikspor’u konuk edecek. Stadyum zeminin bu maça kadar hazır olup olmayacağı belli değil.

Bilet satışları durdu!

Günlerdir TFF’nin raporunu bekleyen Amedspor yönetimi, Pendikspor maçı biletlerini önümüzdeki günlerde satışa çıkarmayı planlıyordu. Ancak TFF’nin çim raporu sonrası Amedspor yönetimi bilet satışlarını durdurdu. Amedspor yönetimi, TFF’nin yeni raporunu bekleyecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.