Amedspor’da gözler bu toplantıda: Başkan adayı kim olacak?

Amedspor’da gözler bu toplantıda: Başkan adayı kim olacak?
Diyarbakır’da gözler, bugün yapılacak olan Amedspor İstişare Kurulu toplantısına çevrildi. Başkan adayının bu toplantıdan çıkacak sonuca göre belirlenmesi bekleniyor.

AMİDA HABER - Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un 11 yıl aradan sonra şampiyon olup 1. Lige çıkması camiada yeni arayışlara neden oldu. Amedspor’un bir üst ligde iyi bir performans gösterip Süper Lig’e yükselmesi için iyi bir kadro oluşturması gerekiyor. Şampiyonluktan sonra Amedspor İstişare Kurulu ilk defa toplanıyor. Amedspor camiasının gözü kulağı da bu toplantıdan çıkan karara çevrildi.

Toplantı bu akşam

2024/04/09/amedspor-etimesgut1.jpeg

İstişare toplantısı bu akşam yapılacak. Toplantıda kulübün mevcut başkanı Aziz Elaldı ile devam edip etmeyeceği de karara bağlanacak. Elaldı’nın da aday olup olmayacağı bu toplantıdan sonra netleşecek. Toplantıdan sonra en geç 2 hafta içerisinde Amedspor’un kongreye gitmesi ve kongrede yeni yönetimini belirlemesi bekleniyor. Yeni yönetim belirlendikten sonra yeni sezon için transferlere başlanacak.

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu’nda hangi kurumlar var?

Bugün yapılacak toplantıya Amedrspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Baro Başkanı Nahin Eren, Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, TMMOB, Tabipler Odası gibi kurumların temsilcisi katılacak.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.