Amedspor’da gözler onlarda: İstişare Kurulu ‘İstişare’ yapamadı

Amedspor’da gözler onlarda: İstişare Kurulu ‘İstişare’ yapamadı
Kongre kararı alan Amedspor’da başkan adayı tartışmaları sürüyor. Günlerdir bir araya gelemeyen İstişare Kurulu bugün yapılması gereken toplantıyı bir kez daha erteledi.

AMİDA HABER- Bu sezon Trendyol 1. Ligine çıkarak milyonları sevindiren Amedspor’un geleceğini ilgilendiren kongre sürecindeki belirsizlik devam ediyor.

Mevcut başkan aday olmayacağını açıklamıştı

aziz-elaldi.jpg

Mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın aday olmayacağını deklere etmesinden sonra iş insanı Nedim Şimşek ile bir dönem Amedspor’da yöneticilik yapan Ali Rıza Yıldırım aday olduklarını açıkladı.

Kongreye sayılı günler kaldı

amed11.jpg

4 Haziran tarihinde yapılması beklenen kongreye sayılı günler kala başkan adayının netleşmemesi spor kamuoyunu tedirgin ediyor.

Amedspor İstişare Kurulu neden toplanamıyor?

gmwvahcwiaauat8.jpg

Günlerdir bir araya geleceği açıklanan ancak bir türlü toplanamayan Amedspor İstişare Kurulu’nun ne zaman toplanacağı ve nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Elaldı devam edecek iddiası

amedspo-taraftar.jpg

Öte yandan kulis bilgilere göre, Aziz Elaldı başkanlığa devam edecek. Kulübe yakın kaynaklara göre Yüksek İstişare Kurulu, Aziz Elaldı'nın devam etmesi yönünde karar aldı. Ancak İstişare Kurulu’ndan resmi açıklama yapılmadı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.