Amedspor’da Play-Off hüsranı

Amedspor’da Play-Off hüsranı
Son dakika: Play-Off 1.turunda kendi sahasında 24 Erzincanspor’a yenilen Amedspor, binlerce taraftarı önünde büyük şok yaşayarak elendi. Maç sonrası taraftar çileden çıktı, yönetimi istifaya çağırdı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırımızı grup ekiplerinden Play Off maçında Amedspor ile 24 Erzincanspor Diyarbakır’da karşı karşıya geldi.

1.Lig hayali yine bir başka bahara kaldı

Play-Off 1.turunda kendi sahasında 24Erzincanspor'a yenilen Amedspor, binlerce taraftarı önünde büyük şok yaşayarak elendi. Taraftarlar takımı protesto etti, yönetimi istifaya çağırdı. 90 dakikanın sonunda bir kez daha 1.Lig hayallerine veda etti. Maç boyunca hücumda etkili olamayan ve pozisyona da giremeyen Amedspor, 83.dakikada kalesinde gördüğü golle yıkıldı.

Taraftarlardan Yönetime Tepki

Ani gelişen konuk takım atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Yasin Dülger plase vuruşla topu filelere gönderdi:0-1. Kalan dakikalarda gol bulamayan Amedspor Play-Off'a veda etti.

Taraftar yönetimi istifaya davet etti

Takımını şampiyonluğu kaçırmasından sonra Play-Off'ta da hayal kırıklığı yaşayarak 1.Lig hedefini bir başka bahara bırakmasına sert tepki gösteren taraftarlar, hakem Ümit Öztürk'ün bitiş düdüğünden sonra yönetimi istifaya davet etti.

Taraftarlar arasında olay çıktı

Maçın 62. dakikasında tribünde Amedspor taraftarları arasında bilinmeyen bir nedenle olay çıktı. Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olaylar nedeniyle hakem bir süre oyunu durdurdu. Polis kavgaya karışan 7 kişiyi gözaltına aldı.

Amedspor'lu bir taraftar ise 24Erzincanspor'un attığı golden sonra fenalaştı. Saha içine alınan taraftara sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra kendine gelen taraftarın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Amedspor'da sakatlık geçiren Okan Deniz, 42.dakikada yerini Cengiz Ötkün'e bıraktı.

amedspor-barikat-001.jpg

Rakibiyle bu sezon oynadığı 3 maçı da kazanan 24Erzincanspor, 2.turda Esenler Erokspor'un rakibi oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum