Amedspor’dan Kastamonu için özel hamle: Tüm Diyarbakır oraya gidecek!

Amedspor’dan Kastamonu için özel hamle: Tüm Diyarbakır oraya gidecek!

Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp başkanı Kastamonu maçı için özel uçak kiraladı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan yeşil kırmızılı ekip tarihinin en kritik maçlarından birine çıkıyor.

amedspor-diyarbakir.jpeg

İnegölspor galibiyetiyle moral depolayan Amedspor Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak. Hayati maç öncesi Amedspor kafilesinde bir günlük iznin ardından yarın Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalara başlayacak.

aziz-elaldi-amedspor.jpg

Başkan Elaldı’dan özel uçak jesti

Diyarbakır’ın gözü ve kulağının Kastamonu’da olacağı maç öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı takım için önemli bir jestte bulundu. Direk uçak seferi olmaması nedeniyle Başkan Elaldı, Kastamonu maçı için özel uçak kiraladı. Başkan Elaldı’nın girişimleriyle Amedspor kafilesi Cumartesi günü özel uçakla Kastamonu’ya gidecek.

Edinilen bilgilere göre kafilede, teknik heyetin yanı sıra kentteki iş insanları ve gazeteciler de Kastamonu çıkarmasında yer alacak. Maç sonrası Diyarbakır heyeti kentten ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum