Amedspor’dan muhteşem geri dönüş

Amedspor’dan muhteşem geri dönüş
Son dakika: Diyarbakır temsilcisi Amedspor deplasmanda Düzcespor’la 2-2 berabere kaldı. Kıran kırana geçen maçta Amedspor 2-0'dan maçı 2-2’ye getirerek, zirve mücadelesini sürdürdü.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor Düzcespor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip maça etkili başladı. Düzcespor’lu Altan Han Hidayetoğlu 20 ve 45. Dakikada attığı iki gol ile takımını öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkini yarıda istekli olan Amedspor farkı indirmek için Düzcespor yarı sahasında baskı kurdu. Baskı sonucu Mehmet Görkan Öztürk 51. Dakikada farkı bire indirdi. Golden sonra baskıyı artıran Amedspor ikinci golü 68. Dakikada Tamer Gümüş ile buldu. Kıran kırana geçen maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Liderlik fırsatını tepti

Bu beraberlik ile Amedspor 31 puan ile 3. sıradaki kaldı, lider Şanlıurfaspor ise kendi sahasında Afyonspor’a 2-1 mağlup oldu. Liderlik koltuğu el değiştirdi. Avarajla Erokspor lider oldu.

Kadınlar güldürdü, erkekler üzdü

amedspor-kadinlar.jpg

Öte yandan Amedspor Kadın Futbol Takımı konuk ettiği Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nı 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.