Amedspor’dan son dakika açıklaması: Hukuki işlemler başlatıldı

Amedspor’dan son dakika açıklaması: Hukuki işlemler başlatıldı

Taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle 35 bin kişilik stadyum için tüm biletlerin bugünden itibaren tükenmesi beklenirken, binlerce kişi de maçı stadyumda izlemek için sırada bekliyor.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğa çok yaklaşan Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar günü saat 15:00’da kendi sahasında Iğdır FK ile karşılaşacağı maçın biletleri izdihama yol açtı.

Aşırı talepten dolayı bilet satışlarını şehir merkezindeki noktalardan Diyarbakır Stadyumu’ndaki bilet satış noktasına yönlendiren Amedspor, karaborsa ve usulsüz girişler için uyarıda bulunmuştu.

Amedspor daha sonra yaptığı açıklamada, karaborsa usulü bilet satışı yapan kişi/kişiler hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

amedsporr.jpg

Amedspor’un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması şu şekilde: “Dikkatinize: Iğdır FK ile oynanacak olan maç için biletler sadece Diyarbakır Stadyumu'ndaki bilet gişelerinde satılmaktadır. Lütfen mağdur olmamak için başka hiçbir yerden veya kişiden bilet almayınız. Karaborsa usulü bilet satışı yapan kişi/kişiler hakkında kulübümüz hukuki işlemleri başlatmıştır. Bu konuda tüm taraftarlarımızın hassasiyet göstermesini önemle rica ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum