Amedspor’dan taraftarı sevindiren Passolig açıklaması

Amedspor’dan taraftarı sevindiren Passolig açıklaması

Kaynak:Basın Bülteni

Amedspor Kulübü, satışa sunulan kombine bilet satışlarında yaşanan sorunların giderilmesi için bir adım daha attı. Passolig uygulamasında sorunların giderildiği açıklandı.

AMİDA HABER- Süper lig parolasıyla sezona hazırlanan Amedspor’da, taraftarların Passolig ve kombineye ilgi göstermemesi yönetimi harekete geçirdi. Taraftarın talebi üzerine Amedspor yönetimi kentin farklı noktalarında Passolig masası kurmuştu.

440607350-18313090477179938-3395090093192666406-n.jpg

Karışıklık giderildi

Amedspor Kulübünden yapılan yeni açıklamada, “Değerli Taraftarlarımız, Geçtiğimiz günlerde yaşanan Passolig kaynaklı sorun nedeniyle kombine biletlerin sadece http://passolig.com.tr üzerinden satın alınabileceğini duyurmuştuk. Ancak, Passolig ekibi, taleplerimiz doğrultusunda gerekli güncellemeleri yaparak Passo Mobil Uygulamasında koltuk sıra numaralarındaki karışıklığı gidermiştir.

‘Kombine biletlerinizi satın alabilirsiniz’

passolig.jpg

Artık taraftarlarımız, Passo Mobil Uygulamasını güncelleyerek veya telefonlarına indirerek sorunsuz bir şekilde kombine biletlerini satın alabilirler. Her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.