Amedspor'un Barikat ve Direniş gruplarından Diyarbakır Büyükşehir'e sitem!

Amedspor'un Barikat ve Direniş gruplarından Diyarbakır Büyükşehir'e sitem!
Amedspor’un önde gelen taraftar gruplarında Barikat ve Direniş, Diyarbakır Büyükşehir’in kendilerini gerçekleşen spor çalıştayına davet etmemesi sonucu açıklamada bulundu.

AMİDA HABER - Amedspor’un tanınan taraftar guruplarında olan Barikat ve Direniş yetkilileri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentte düzenlediği spor çalıştayına kendilerini davet etmemesi yüzünden sitem dolu bir açıklama yayımladı.

2024/04/28/amedspor-001.jpeg

Taraftar gruplarında yapılan ortak açıklamada, Barikat ve Direniş emekçilerinin yıllardır Amedspor ve halkının değerleri için mücadele ettiği belirtildi.

‘Takınılan tavrın 'ötekileştirici' olduğunu belirtiyoruz’

Barikat ve Direniş guruplarından yapılan ortak açıklamada, “Halka hizmetle yükümlü Amed Büyükşehir Belediyemizin bugün yapmış olduğu Spor Çalıştayı'na bizleri davet etmemesi grup emekçilerimizi derinden üzmüştür.

Taraftarlar birleşme meselesinde başından beri takınılan tavrın 'ötekileştirici' olduğunu ve bu yaklaşımı reddettiğimizi belirtiyor, ilgili kurumlarımıza hakkaniyetli olmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz.

Unutulmamalıdır ki Barikat ve Direniş emekçileri yıllardır Amedspor ve halkının değerleri için mücadele etmektedir.

Dolayısıyla Belediyemiz kapsamında spor alanında yapılmış çalıştayda bizim de söz hakkımızın olduğunu hatırlatmak isteriz” denildi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum