Amedspor’un defansı Nicolas N'koulou'ya emanet: İmzayı attı

Amedspor’un defansı  Nicolas N'koulou'ya emanet: İmzayı attı

Kaynak:sosyal medya

Son dakika: Trendyol 1. Lig’in flaş ekibi Amedspor, defans hattına süper lig deneyimi Nicolas N'koulou ile anlaşmaya vardı. İmzayı atan N'koulou'nun ilk mesajı Kürtçe oldu.

AMİDA HABER- Süper lig parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor camiasında önemli bir gelişmesi yaşandı. Amedspor transfer komitesi, teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda defans hattına takviye yapmak için düğmeye bastı. Transfer komitesi geçtiğimiz sezon Gaziantep forması giyen Kamerunlu defans oyuncusu ile Nicolas N'koulou ile anlaşmaya vardı.

Amedspor transferi gece yarısı duyurdu

Amedspor süper lig deneyimi olan Nicolas N’koulou’yu 1 yıllığına kadrosuna kattığı duyurdu. Gece saatlerinde Nicolas N'Koulou imzayı atarak resmim Amedspor’lu oldu.

Amedspor’dan açıklama

nkoluu.jpg

Sosyal medya hesabından transferi duyuran Amedspor, “Daha önce Gaziantep FK forması giyen stoper Nicolas N'Koulou, artık Amedspor forması giyecek! İmza töreninde başkan yardımcımız İrfan Türk hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün başarısı için ter dökecek Nicolas N'Koulou’ya “Hoş geldin” diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun!” denildi.

İmzayı atan N'Koulou’nun ilk mesajı Kürtçe oldu

İmza sonrası ilk mesajını Kürtçe veren N'Koulou, “Ez hatım/Ben geldim” ifadesini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.