Amedspor’un efsane ismi konuştu: Tez zamanda hatanızı düzeltin

Amedspor’un efsane ismi konuştu: Tez zamanda hatanızı düzeltin
Amedspor’un efsane ismi Deniz Naki beklenen açıklamayı yaptı, yönetime eleştirilerde bulundu.

AMİDA HABER – Amedspor’da uzun yıllar forma giyen başarılı futbolcusu Deniz Naki sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Almanya’da Bundesliga ve Türkiye Süper Lig’inde de forma giyen eski Amedspor oyuncusu Deniz Naki yaptığı açıklamada mevcut yönetime eleştirilerde bulundu.

2024/06/04/deniz-nakiii.jpg

'Amedspor'un ruhuna uygun yönetim anlayışı göremedim'

Mevcut yönetime eleştirilerde bulunan Naki, “Maalesef üzülerek belirtmeliyim ki; bu sezon halkın ve taraftarın dışında; halkçı, Amedspor ruhuna ve özüne uygun bir yönetim anlayışı görmedim, duymadım rastlamadım” dedi.

Şehmus Özer'e yapılan affedilemez

Şampiyonluk kupasının Şehmus Özer’in mezarına götürülmemesine tepki gösteren Naki, “Ölümsüz kaptan Şehmus Özer'in mezarına kupa ile gitmemiş olmanız affedilmeyecek bir yanlıştır. Tez zamanda bu hatanızı düzeltin ve rahmetli kaptanın mezarına gidip ailesinden helallik alın” sözleri ile yönetime tepki gösterdi.

'Temsil ettiğiniz kurumun ağırlığının farkında olun'

Başkan Elaldı’ya seslenen Naki son olarak, “Sayın Azız Elaldı; temsil ettiğiniz kurumun ağırlığının farkında olun. Amedspor çizgisinden sakın çıkmayın, bu halk sizi uyardı, yine gerektiği gibi uyarı yapmasını bilir. Ben Ben Ben zihniyetinden vazgeçin. Unutturma Politikasını yürütmeyin” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum