Amedspor’un eski hocası iddialı: O kupa gelecek

Amedspor’un eski hocası iddialı: O kupa gelecek
Sezon başında Amedspor’un başında olan Iğdır FK teknik direktörü Serdar Bozkurt 1461 Trabzonspor maçı öncesi açıklamada bulundu.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Iğdır FK’de geri sayım başladı. 2 Haziran’da Sivas’ta oynanacak final maçı öncesinde eski Amedspor şuan ki Iğdır FK teknik direktör Serdar Bozkurt önemli açıklamalarda bulundu.

‘O kupa gelecek'

amed-kupa1.jpg

Takımının son 8 resmi maçını kazandığını dile getiren tecrübeli teknik direktör Bozkurt, adam, “Futolcularrkrı form seviyesi oldukça yukarıda. Her maça aynı heyecan aynı arzu içinde çıkıyoruz. İçeride veya dışarıda hiç fark etmiyor performansımız her geçen gün daha da yukarıya çıkıyor.

Trendyol 1. Ligde mücadele edecek

serdar-bozkurt.jpg

Sivas’ta taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak arzulanan galibiyeti elde edeceğimize inancım sonsuz. Sabırlı sakin aynı zamanda etkili bir futbol sergilemeyi planlıyoruz. O kupayı Iğdır’a getireceğiz ve takımımız tarihinde ilk kez Trendyol Birinci liginde mücadele edecek. Başkanımıza ve taraftarlarımıza borcumuzu ödeyerek sezonu tamamlamayı hedefliyoruz’ dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.