Amedspor’un Soma kafilesi hazır!

Amedspor’un Soma kafilesi hazır!

Özel uçakla Soma’ya gidecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor kafilesinde yer alanların isimleri netleşti.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta sezonun en önemli maçına çıkacak olan Amedspor’da Somaspor hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil kırmızılı ekipte, Berk İsmail Ünsal ve Dıjlan Aydın dışında cezalı futbolcu bulunmuyor. Amedspor kafilesi yarın yapacağı son idmanın ardından özel uçakla önce İzmir’e oradan da Manisa’nın Soma İlçesi’ne gitmesi bekleniyor.

DTSO Amedspor’a sahip çıkıyor

amedspor-ucusta.jpeg

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen programda kimlerin yer alacağı belli oldu. Amedspor kafilesine CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Baro Başkanı Nahit Eren, Organize Sanayi Başkanı Mustafa Fidan’ın yanı sıra çok sayıda iş insanı eşlik edecek.

Amedspor Soma deplasmanına lider gidiyor

amed-taraftar.jpg

Amedspor taraftarları, Pazar günü saat 15.00’da yapılacak karşılaşmaya kilitlendi. Taraftarlar, Pazar akşamı kente dönecek olan takımı yense de, yenilse de havalimanında karşılaması bekleniyor.

‘Lider gidip, şampiyon olarak döneceğiz’

mesut-bakkal-1.jpg

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Takımıma güveniyorum. Iğdır maçında bir talihsizlik yaşadık. Bu maçta yaşananlarla ilgili eksiklerimizi not aldık. Oyuncularımız o maçı unuttu. Soma’ya üç puan için gidiyoruz. İnşallah bir aksilik olmazsa Diyarbakır’a şampiyon olarak döneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.