Atıcılık Federasyonu heyeti Diyarbakır’da

Atıcılık Federasyonu heyeti Diyarbakır’da

Türkiye Atıcılık Federasyonu yönetimi, teknik kurul toplantısını Diyarbakır’da gerçekleştirdi. Toplantıya Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu başkanlığında yapıldı

AMİDA HABER- Türkiye Atıcılık federasyonu 2023 yılı faaliyet programı değerlendirme toplantısı Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Seyrantepe Spor Kompleksi salonunda yapıldı. Toplantıya Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, As Başkan Kadir Akgün ve Teknik kurul üyeleri M. Zeki Altıntaş, Abdurrahman Akgün, Erdinç Bilgili, Emin Soysal, Mehmet Aydın, Tuğba Çabuk, Dilara Çağlar, Basın kurulu yönetim üyesi Şehmus Kızılaslan ve Masör Murat Akeren katıldı.

Vali Su’ya ziyaret

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu toplantı öncesi bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Gürsel Çolakoğlu, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Suna Kepolu Ataman, As Başkan Kadir Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır İl Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali ihsan Su’yu daha sonrasında ise Diyarbakır Gençlik spor il müdürü Nuammer Uslu ve Müdür Yardımcısı Aydın Çetin’i makamlarında ziyaret ederek Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu yazılı plaket takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.