Aziz Yıldırım bombası: Çalışmalara başladı

Aziz Yıldırım bombası: Çalışmalara başladı

Geçtiğimiz hafta Amedspor Kulüp Başkanlığı için adı geçen Aziz Yıldırım yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalara başladığı iddia edildi.

AMİDA HABER- Geçtiğimiz hafta spor kulislerinde, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Amedspor için devreye gireceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Aziz Yıldırım’ın yaklaşan seçimler öncesinde yeniden göreve gelmek için adaylık çalışmalarına başladığı iddia edildi.

'Daha önce çalıştığı ekibe hazır ol' mesajı

İddiayı gazeteci Yağız Sabuncuoğlu gündeme getirdi. Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgiye göre, Yıldırım’ın daha önce birlikte çalıştığı ekibine ‘hazır olun ve benden haber bekleyin’ dediği ileri sürüldü.

Amedspor'a talip olduğu iddia edilmişti

aziz-yildirim.jpg

Sabuncuoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aziz Yıldırım başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, ‘Hazır olun ve benden haber bekleyin’ talimatını verdi”

Yıldırım açıklama yapmıştı

Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde, başkanlığa aday olacağına yönelik iddialara yazılı açıklama yaparak yanıt vermişti.

Yıldırım geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, “Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir. Daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.