9. Grup BAL ligi maçlarının hakemleri belli oldu

9. Grup BAL ligi maçlarının hakemleri belli oldu
2023-2024 sezonu TFF Bal Ligi 9’uncu grupta mücadele edecek olan Diyarbakır takımları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak karşılaşmalarının hakemleri belli olurken, maçları yönetecek hakemler Hakkari ve Van bölgesinden olacak.
BAL ligi

n ikinci haftasına girilirken ligde bu hafta cumartesi ve pazar günü oynanacak olan Diyarbakır takımlarının hakem trioları belli olurken maçı yönetecek hakemler Hakkari ve Van bölgesinden olacak.

TFF BAL ligi 9. grupta mücadele eden Diyarbakır takımlarının maçlarını Hakkari ve Van bölgesi hakemleri yönetecek.

Hakem triosu ise şöyle:

DİYARBAKIRSPOR ADALETSPOR HAKEMLERİ HAKKARİ BÖLGESİNDEN

21 Ekim 2023 Cumartesi günü Saat: 13.00’te Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri 1 No’lu çim sahada Diyarbakırspor ile Adaletsporpor karşılaşmasını yönetecek hakem triosu belli oldu. Maçın orta hakemi Hakkari bölgesinden Bülent Berkay yönetecek. Berkay’ın yardımcılığını Kenan Gende, Şifanur Karadüz yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Recep Koç olacak.

YENİŞEHİR VE BAĞLARSPOR HAKEMLERİ VAN BÖLGESİ

22 Ekim 2023 Pazar günü Saat: 13.00’te Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri 1 No’lu çim sahada Yenişehir Belediyespor ile Bağlar Belediyespor karşılaşmasını yönetecek hakem triosu belli oldu. Maçın orta hakemi Van bölgesinden Yunus Gül yönetecek. Gül’ün yardımcılığını Mehmet Şeref Perihan, Rümeysa Gök yaparken, maçın dördüncü hakemi ise İnan Cellat olacak.

ÇINARSPOR VE YEŞİL VARTOSPOR HAKEMLERİ VAN BÖLGESİ

22 Ekim 2023 Pazar günü Saat: 13.00’te Diyarbakır Çınar İlçe Stadyumunda Çınar Belediyespor ile Yeşil Vartospor karşılaşmasını yönetecek hakem triosu belli oldu. Maçın orta hakemi Van bölgesinden Furkan Hakkı Kütükoğlu yönetecek. Kütükoğlu’nun yardımcılığını Hamdiye Çelik, Sedat Yiğit yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Devran Deniz Özcan olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.