Batman 1 yıl sonra 2. ligde: Gözler Amedspor maçında

Batman 1 yıl sonra 2. ligde: Gözler Amedspor maçında

Amedspor maçı öncesi Manisa’da Turgutluspor ile karşı karşıya gelen Batman Petrolspor 1 yıl aradan sonra şampiyon olarak ikinci lige yükseldi. Gözler yarın Manisa'da Somasporla karşılaşacak Amedspor'da.

AMİDA HABER - TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 30’uncu haftasında Manisa’da Turgutlusporu yenerek 1 yıl sonra ikinci lige şampiyon olarak yükseldi.

Manisa’da Turgutluspor’a konuk olan TPAO Batman Petrolspor, ligin 30’uncu haftasında rakibini 3-2 yenerek ligin 30’uncu haftasında şampiyonluğunu ilan etti.

petrolspor-batman.jpg

Bir yıl aradan sonra geri döndü

Batman Petrolspor ile Elazığspor arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde Batman Petrolspor uzatmalarda attığı gol ile rakibi Turgutluspor'u 3-2 yenerek 60 puanla şampiyon olarak bir yıl aradan sonra tekrar 2.lige döndü.

Rakibi Elazığspor ise kendi evinde oynayacağı Eynesilspor maça çıkmayınca hükmen 3-0 sayıldı. Elazığspor 58 puanla ligi ikinci bitirdi.

Gözler yarınki Amedspor maçında

Batman Petrolspor, Manisa’daki maçta ikinci lige yükselirken, gözler yarın Manisa’da oynanacak Amedspor-Somaspor maçında.

Lider Amedspor da, yarınki Somaspor maçını kazanırsa şampiyonluğu garantiyelip 1’inci lige yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum