Bilet bulamayanlara Amedspor’dan müjde!

Bilet bulamayanlara Amedspor’dan müjde!

Son dakika: Amedspor- Iğdır maçına bilet bulamayanlar için müjde Amedspor yönetiminden geldi. Elaldı, "Amedspor'u Barcelona yapacağız" dedi.

AMİDA HABER- Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yaptığı açıklamada bilet bulamayanlar için önemli bir duyuru yaptı. Elaldı, “Belediye ile görüşüyoruz. Şuan kesinleşen iki noktamız var, dev ekranlar kurulacak. Park Orman ve Kent Meydanı’nda dev ekranlar Koşuyolu ve Dağkapı için çalışmalar devam ediyor. Bu alanlarda yüzbinlerce insan maçı izleyecek” dedi.

‘Sahaya inmeyin’ çağrısı!

amed-taraftar.jpg

'Taraftar sahaya inersen kupa töreni olmaz'

Maçta çıkabilecek saha olaylarına karşı taraftara sükûnet çağrısı yaparak şunları söyledi: “Kupa törenini Menemen maçında yapmak istiyoruz. Konser çalışmamız var. Iğdır maçında şampiyonluğu garantilesek bile kimseye sahaya inmesin. Taraftar sahaya inerse şampiyonluk kutlamamız tehlikeye girer. Güvenlik ağını taraftarımız oluştursun. Sevincin getirdiği bir takım agresif davranışlar olabilir ama lütfen sahaya çıkmayalım.”

Karaborsa uyarısı

aziz-elaldi-basin.jpg

Karaborsacılara karşı taraftarı uyaran Elaldı, “3 günde tükettiğimiz biletleri bir saatte tükettik. Çok ciddi talep var. Karaborsacıları emniyetle görüştük. Emniyet gördüğü gibi tutuklama yapacak. Taraftarlarımız onların oyunlarına alet olmasınlar” dedi.

‘Amedspor’u Barcelona yapacağız’

amed-bilet.jpg

El birliği ile takımın bu seviyeye geldiğini belirten Elaldı, “Amedspor bir duruş ve kimliktir. Amedspor’u dünyaya örnek olacak bir takım haline getireceğiz. İlk basın toplantısında söylediğimizde insanlar biraz garip karşılamıştı. İddiamız buydu ki, Amedspor’u Barcelona yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum