Bir gol attı, Amedspor’un kaderini değiştirdi: Eyüp Oskan kimdir?

Bir gol attı, Amedspor’un kaderini değiştirdi: Eyüp Oskan kimdir?

Geçtiğimiz devre arasında Amedspor’dan Nazilli Belediyespor’a kiralık gitmesi beklenen Eyüp Oskan, Kastamonu karşısında galibiyet golü atarak, takımı şampiyonluğa bir adım yaklaştırdı.

AMİDA HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Amedspor, dün rakibi Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın ikinci dakikasında Eyüp Oskan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi, maçın skorunu da belirledi. Şampiyonluğun yüzde 90’ını garantileyen golü atan Diyarbakırlı Oskan’ın devre arasında 2’inci lig takımı olan Nazilli Belediyespor’a kiralanması bekleniyordu. Ancak, sağ kanat oyuncusu Eyüp Oskan’ın transferi Nazilli Belediyespor’dan kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle gerçekleşmedi.

eyup-oskan1.jpg

Eyüp Oskan nereli?

Diyarbakır Kocaköy nüfusuna kayıtlı olan 21 yaşındaki Eyüp Oskan futbola 2017 yılında Beşiktaş altyapısında başladı. 2017/18 sezonunda İstanbulspor altyapısına ve 2018/19 sezonunda Erzurumspor FK altyapısına transfer oldu. Erzurumspor FK’de ilk U-17 kategorisinde forma giyen Eyüp Oskan, 24 maçta 17 gol attı ve 30 Eylül 2020 tarihinde Erzurumspor FK ile profesyonel sözleşme imzaladı. Eyüp Oskan, Türkiye U-16, U-15 ve U-14 kategorilerinde forma giydi ve U-16 ve U-15’te 6, U-14’te 7 maça çıktı. Oskan, Türkiye formasıyla tek golünü U-15 kategorisinde İngiltere ile oynanan özel maçta attı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum