Birinci Lig’in başlama tarihi belli oldu: Amedspor’u zorlu rakipler bekliyor

Birinci Lig’in başlama tarihi belli oldu: Amedspor’u zorlu rakipler bekliyor
Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yer aldığı Trendyol 1. Liginin başlama ve yaz transfer dönemi ile ara transfer dönemi tarihleri belli oldu. Zorlu rakiplere mücadele edecek olan Amedspor'da transfer döneminin ne zaman başlayacağı merak konusu.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanıyor. TFF 1. Lig’de maçların oynanacağı takvim ve transfer dönemi tarihleri belli oldu.

Transfer dönemi belli oldu

amedspor-lider.jpg

Buna göre 18 takımın yer alacağı Trendyol 1. Ligi 9 Ağustos tarihinde başlayacak, yaz transfer dönemi ise 24 Haziran -13 Eylül, ara transfer dönemi ise 13 Ocak-11 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Bir hafta izin verildi

amed11.jpg

Kupa töreninin ardından teknik heyet ve oyunculara bir hafta izin verilirken, iznin ardından sözleşmesi biten ve sözleşmesi devam eden oyuncularla yeniden masaya oturulması bekleniyor.

Sözleşmesi biten oyuncular

Amedspor’da, Aykut Özer, stoper Veli Çetin, Batuhan Tur, Onur Karakabak, Enes Durmuş, Dijlan Aydın ve Oktay Aydın’ın sözleşmesi bitti. Sözleşmesi biten futbolcuların geleceği kısa süre içerisinde belli olacak.

taraftar.jpg

Berk, Mert ve Çekdar’ın sözleşmesi devam ediyor

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mert Çapar, Berk İsmail Ünsal ve Çekdar Orhan ile devam edilmesi bekleniliyor.

Zorlu rakipler bulunuyor

Zorlu rakiplere mücadele edecek olan Amedspor'da transfer döneminin ne zaman başlayacağı merak konusu. Amedspor’un bulunduğu ligde Kocaeli, Manisa, Erzurum, Bodrum ve Sakarya gibi takımlar bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum