Bu gidişle Amedspor taraftarsız maçlara çıkacak: İşte nedeni

Bu gidişle Amedspor taraftarsız maçlara çıkacak: İşte nedeni

Kaynak:Özel Haber: Hasan Kösen

Amedspor’da satışa sunulan kombine bilet satışlarında iki hafta geride kalmasına karşın satışların oldukça düşük bir rakamda kaldığı belirtildi.

AMİDA HABER - Süper lig parolasıyla sezona hazırlanan Amedspor’da, taraftarların passolig ve kombineye ilgi göstermemesi yönetimi kara kara düşündürüyor.

amedspor-2.jpeg

Önceki hafta satışa sunulan kombine biletlere kırmızı-yeşilli taraftarlar tarafından şu ana kadar beklenen ilgi gösterilmedi. İlk haftalar itibarıyla satışlar yönetimin beklentisinin çok altında kaldı.

amedspor-3.jpeg

Kulübün sosyal medya hesaplarından futbolcu, teknik direktör ve başkanda gelen kombine satışları hakkında paylaşımların olumlu sonuç göstermediği görülüyor.

Kulüp başkanı çağrıda bulundu

Öte yandan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı sosyal medya hesabı üzerinden taraftara seslendi. Kombine bilet ve passolig üzerinden taraftara çağrı yapan Elaldı, “Passolig kartınızı oluşturarak kulübümüzün satışa sunduğu kombinelerden size uygun olanı seçip stadyumdaki yerinizi bir an önce alın” ifadelerini kullandı.

SMBG Sports’un açıkladığı kombine satışlarına göre Amedspor’un şu ana kadar 1137 taraftarının kombine satın aldığı belirtildi.

Passolig kayıtlı sayısı

Amedspor’un güncel passolig kayıtlı sayısı ise 5671 olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum