Bursaspor taraftarından ahlaksız paylaşım: Amedspor’un kardeşi küme düştü

Bursaspor taraftarından ahlaksız paylaşım: Amedspor’un kardeşi küme düştü

Bursaspor-Nazillispor arasında oynanan karşılaşmayla ilgili tartışmalar devam ederken, Bursaspor taraftarları çirkin bir paylaşımda bulundu. Bursa taraftarı, Batman Petrolspor’u yendiği için Urfa ekibine teşekkür etti.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor hafta sonu Bursaspor’u konuk etti. Bu karşılaşmada mücadeleden çok, oyuncuların kendi arasında top çevirmesi damga vurdu. Her iki takım oyuncuları topu kendi yarı sahası içinde çevirerek, maçı bu şekilde bitirdi. Kameraların gözleri önünde tiyatro oyunu sonucu maç 1-1 sona erdi.

Şanlıurfaspor'lu oyuncular 'şampiyonluk' maçına çıktı

Aynı dakikalarda Ligde kalma mücadelesi veren Batman Pertrolspor ise deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Şanlıurfaspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

TFF'den ses yok

Büyük oyunlar ve kumpaslar sonucu Batman Petrolspor 3. lige düştü. Batman ekibinin bir alt lige düşmesiyle ilgili binlerce taraftar TFF’yi görev davet ederek, maçların görüntülerini izlemeye davet etti.

Bursaspor taraftarından Urfa'ya teşekkür

fwwduimxwaagjrb.jpg

Maçla ilgili tartışmalar devam ederken, bazı Bursaspor taraftarları çirkin paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından Şanlıurfaspor oyuncularının asker selamı verdiği bir fotoğraf paylaşan Bursaspor taraftarı, “Amedspor’un kardeşi Batman Petrolspor küme düştü. Bursaspor ligde kaldı. Teşekkürler Şanlıurfaspor. Bursaspor taraftarı sizi unutmayacak. İyi günde kötü günde” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.