Çekdar Orhan’ın anne ve babası ilk defa konuştu!

Çekdar Orhan’ın anne ve babası ilk defa konuştu!

Amedspor’un orta saha yıldızı Çekdar Orhan’ın babası Muhsin Orhan, oğlunun 4 yaşından beri futbol oynadığını açıkladı.

AMİDA HABER - Amedspor, 2’inci Lig’i 81 puanla birinci tamamlayarak, 1’inci Lig’e yükselmeyi başardı. 10 yıldır şampiyonluk hayalleri kuran taraftar sokağa çıktı, takımının başarısını kutladı.

Bu sezonda Amedspor’a transfer olan Amedspor’un orta saha yıldızı Çekdar Orhan’ın annesi Hazal Orhan ile babası Muhsin Orhan da Diyarbakır Stadyumu’na gelerek, maçı izledi. Rudaw TV’den Abdulselam Akıncı’nın sorularına yanıt veren Anne Hazal Orhan, “Kürtler için ve bütün çocuklarımız için başarı istiyorum. Küçüklükten beri futbol oynuyor” dedi.

‘Çekdar’ı destekledik’

Baba Muhsin Orhan ise şunları söyledi: “Çekdar’ı 4 yaşında Almanya’da altyapıya gönderdik. 6 yaşında iken 8 yaş grubu ile oynuyordu. Çekdar hepimizin gururu. Benim 5 oğlum var. En büyükleri Çekdar. Amed, bizim gururumuz, Çekdar Amed’de oynamak istedi biz de destekledik.”

Çekdar Orhan kimdir?

Hakkarili olan Çekdar Orhan, Almanya’nın 1. FC Mönchengladbach altyapısında yetişti. Sırasıyla Antalyaspor ve Galatasaray’ın altyapısına transfer olan Çekdar Orhan, 2018-2019 sezonunda Galatasaray U21 takımında 13 gol atarak takımıyla U21 Süper Lig Şampiyonluğu kazandı. Çekdar Orhan, 2023-2024 sezonunda Amedspor’a transfer oldu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum