Diyarbakır Amedspor’un teknik patronunu bekliyor

Diyarbakır Amedspor’un teknik patronunu bekliyor
Amedspor’da kongre süreci bitti, başkanlığa Aziz Elaldı getirildi. Kentte gözler, Amedspor’un teknik patronu Ersun Yanal’ın imza törenine çevrildi. İşte imza töreninin detayları.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da Olağan kongre süreci bitti. Oy çokluğu ile Aziz Elaldı yeniden başkanlığa seçilirken, gözler Amedspor’un teknik patronu Ersun Yanal’ın kente geleceği güne çevrildi.

İmza töreni yarın

Uzun süre Yanal için bilet bulamayan Amedspor Kulübü çareyi özel jet kiralamakta buldu. Yönetim Ersun Yanal ve ekibi için özel jet kiraladı. Yanal ve ekibi yarın saat 15.00'da Diyarbakır’a gelecek. 16. 00'da ise Şeyhmus Özer tesislerinde imza töreni düzenlenecek.

Taraftar karşılayacak

2024/06/09/aziz-elaldi-ersun.jpg

İmza töreni öncesi taraftar grupları yeni teknik patron Ersun Yanal’ı karşılamak için program düzenleyecek. Taraftar grupları Yanal’ı havalimanında karşılamaya hazırlanıyor.

Bu arada dün kongrede güven tazeleyen Aziz Elaldı’nın imza töreninden sonra Avrupa ülkelerine gideceği, İspanya ve Fransa’nın köklü kulüplerini ziyaret edeceği öğrenildi

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Fransa ziyareti kapsamında Elaldı Lens Kulübü’nün Amedspor’la kardeş kulüp olmayı teklif ettiği belirtildi. Elaldı’nın Fransa ziyaretinde Lens ile kardeş kulüp anlaşmasının imzalanması bekleniyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.