Diyarbakır BAL ligi maçlarının hakemleri ve denetçileri belli oldu

Diyarbakır BAL ligi maçlarının hakemleri ve denetçileri belli oldu
2023-2024 sezon TFF BAL ligi 8. haftasında 9. grupta mücadele edecek olan Diyarbakır takımlarının müsabakalarını yönetecek hakem ve denetçileri belli oldu. Maçları Yönetecek hakemler Gaziantep, Bayburt, Ağrı Erzurum, bölgesinden olurken, karşılaşmaların denetçilik görevleri ASKF yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılacak.

Şehmus KIZILASLAN

Diyarbakır 9. grup BAL liginin 8. haftasında Diyarbakır temsilcilerinin karşılaşmalarını yönetecek hakem, gözlemci ve denetçileri belli oldu. Karşılaşmalar 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler Gaziantep, Bayburt, Ağrı Erzurum, bölgesinden.

TFF Bal ligi 9. grupta 7. haftasında mücadele edecek olan Diyarbakır takımlarının maçlarını Yönetecek hakem triosu ise şöyle:

Yenişehir Belediyespor ve Diyarbakırspor maçının hakemi Gaziantep bölgesinden

Diyarbakır Yenişehir Belediyespor, Diyarbakırspor ile Seyrantepe Şilbe Stadyumu’nda 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te karşı karşıya gelecek karşılaşmayı yönetecek maçın orta hakemi Gaziantep bölgesinden Mehmet İhsan Derme. Derme’nin yardımcılıklarını Cennet Yalçınkaya, Sait Yılmaz ve Mustafa Kılıç Yapacak. Maçın TFF gözlemcisi ise Mehmet Sedat Akbaba tarafından takip edilecek.

Adaletspor ve Yeşil Vartospor maçının hakemleri Bayburt bölgesinden

Diyarbakır temsilcisi Adaletspor, Muş deplasmanında 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’ta Yeşil Vartospor’a konuk olacak Karşılaşmayı maçın orta hakemi Bayburt bölgesinden Oğuzhan Çam yönetecek. Çam’ın Yardımcılıklarını Osman Nuri Güllüce, Bahar Kayalı ve Ümmühan Yavuz Yapacak. Maçın TFF gözlemcisi ise Yılmaz Başkan tarafından takip edilecek.

Çınar Belediyespor ve Şırnak Petrolspor maçının hakemi Van Bölgesinden

Diyarbakır temsilcisi Çınar Belediyespor ve Şırnak Petrolspor’la Çınar İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek karşılaşma 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakemleri ise maçın orta hakemi Van bölgesinden Yunus Gül yönetecek. Gül’e yardımcılıklarını Hüseyin Çavcı, Mehmet Açar ve Hüseyin Karaman Yapacak. Maçın TFF gözlemcisi ise Mithat Ercan tarafından takip edilecek.

Maçı ASKF yönetim kurulu üyeleri denetleyecek

ASKF Yönetim kurulu üyeleri tarafından Diyarbakır BAL liginde görev yapacak isimler ise şöyle:

3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri Çim Saha’da oynanacak olan Diyarbakır Yenişehir Belediyespor ve Diyarbakırspor karşılaşmasını ASKF Yönetim Kurulu üyesi Metin Kale takip edecek.

3 Aralık 2023 Pazar günü saat 13:00’te Çınar İlçe Stadyumu’nda Çınar Belediyespor ve Şırnak Petrolspor  karşılaşmasını ise ASKF Yönetim kurulu üyesi Faruk Beytar takip edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.