Diyarbakır Büyükşehir’den BESYO için ücretsiz hazırlık kursu

Diyarbakır Büyükşehir’den BESYO için ücretsiz hazırlık kursu

Kaynak:DBB Bülten

Diyarbakır’da, beden eğitimi öğrencilerine Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) sınavlarına hazırlık için ücretsiz kurs veriliyor.

AMİDA HABER – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, bünyesinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) sınavlarına hazırlanmaları amacıyla verilen kursta, yoğun talep üzerine kontenjan sınırı kaldırıldı.

Ağustos sonuna kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Bağlar Spor Salonunda devam edecek kursta, profesyonel eğitmenlerin görev aldığı belirtildi.

Kurs süresince öğrencilerin rahat edebilmesi amacıyla ücretsiz servis desteği de sunuluyor.

besyo-buyuksehir-bedenegitimi.jpeg

Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı farkındalık

Hazırlık eğitimlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi antrenörleri, kursa katılan öğrencilere yönelik uyuşturucuya ve madde bağımlılığına karşı farkındalık ve duyarlılık çalışması yapıyor.

Kursiyerleri uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı dikkatli olma konusunda bilgilendiren eğitmenler, “Bağımlı olma özgür ol” mottosuyla farkındalık çalışması yürütüyor.

beden-egitimi.jpeg

Hatun, spor salonunda öğrencilerle buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Bağlar Spor Salonunda kurs gören öğrencileri Genel Sekreter Emrullah Gördük ve Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan ile birlikte ziyarette bulundu.

Eğitime ilişkin birim amirlerinden bilgi alan Hatun, salonda incelemelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti. Salonun tribününde kursiyerlere verilen eğitimi izleyen Eş Başkan Hatun, öğrencilere başarılar diledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.