Diyarbakır kırmızı-yeşil: Amedspor’a tam destek

Diyarbakır kırmızı-yeşil: Amedspor’a tam destek

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) Amedspor çağrısı karşılık buldu. Kent, Amedspor’a destek afişleri ile donatıldı.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Amedspor, geçtiğimiz hafta Kastamonuspor'u deplasmanda mağlup ederek puanını 77'ye çıkardı ve şampiyonluğa yüzde 90 yaklaştı. Kastamonu galibiyetinin ardından DTSO binasına Amedspor bayrağı asıldı, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, esnafa çağrı yaparak, dükkanlara bayrak asılmasını istedi. Kaya’nın çağrısı karşılık buldu ve kentin dört bir yanında destek için afişleri asıldı.

‘Diyarbakır’da spora aç bir kitle var’

1418e228-5ad3-4c74-a76a-28a266b0f6db.jpg

Dükkanının karşısına astığı afişle Amedspor’a destek veren Şahin Ekinci; “Sosyal medyadan gördüğümüz kampanyaya bizde destek olmak istedik. Amedspor’un büyük bir başarısı var ve çok güzel ilerliyor. Bizde bu başarı yolunda Amedspor’un yanında olduğumuzu göstermek istedik. Amedspor Diyarbakır için bir enerji kaynağı. Bu yüzden bütün desteği sunmaya hazırız. Diyarbakır’da spora aç bir kitle var. Amedspor’un bu kadar ilerlemesinde de bunun etkisi var. Maçların bu kadar coşkulu kutlanmasının da bunun etkisinin çok fazla olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘Amedspor Diyarbakır için bir enerji kaynağı’

amedspor-lider.jpg

Amedspor’un başarısı Diyarbakırlılara farklı bir atmosfer yaşattığını ifade eden esnaf Muharrem Soysal: “Amedspor bizim şehrimizin takımı bizde destek vermek için şehrin birçok noktasına afiş astık. Taraftarların desteği ile takımın başarısının artmasında büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Amedspor Diyarbakır için bir enerji kaynağı. Amedspor sayesin insanlar farklı bir atmosfer yaşıyor. Amedspor değince insanlar istemsiz şekilde mutlu oluyor. Diyarbakır’ın siyaset dışında böyle bir atmosfere ihtiyacı vardı. Amedspor’un bir üst lige çıkacağını düşünüyorum. Çünkü yaptıkları sporla ters düşmüyorlar, büyük başarı gösteriyorlar. Amedspor’u seviyoruz, destekliyoruz ve her zaman yanındayız” diye konuştu.

Bu hafta kendi sahasında Iğdır FK'yi ağırlayacak olan Amedspor, 3 puan alması durumunda şampiyonluğunu erkenden ilan etmiş olacak. (Zelal Sinayiç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.