Diyarbakır maça kilitlendi: Emniyet orantısız güç kullanabilir iddiası

Diyarbakır maça kilitlendi: Emniyet orantısız güç kullanabilir iddiası
Diyarbakır yarın oynanacak Amedspor- Bursaspor maçına kilitlendi. Maç öncesi Azrailler Grubu açıklama yaptı, kentin ileri gelenlerine seslendi.

AMİDA HABER- Amedspor Bursaspor maçı yarın Diyarbakır’da oynanacak. Taraftar -grubu Azrailler, maç öncesi açıklama yaptı. Kentteki sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerine seslenen grup, açıklamasında, “Bacak bacak üstüne atıp protokolde oturmayın” dedi.

Olumsuzluk yaşanmasın

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır’ın bu karşılaşmaya verdiği önemi de emniyet yetkililerinin sahada yaşanacak en ufak tatsızlığa orantısız güç kullanacağını sizler de bizim gibi çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden hiçbirinizin bacak bacak üstüne atarak rahat koltuklarda maçı izlemenizi istemiyoruz. Takımımızın galibiyeti, karşılama boyunca herhangi bir olumsuzluğun çıkmaması için bu şehrin çocukları nasıl mücadele edecekse sizler de bizim gibi mücadele etmek zorundasınız. Bu maç fotoğraf çekmeyin, tribünlere dağılın ve o koltuklarda oturmanıza sebep olan insanlar için mücadele edin ki, yarın bu halktan destek isteyecek yüzünüz sizlere destek verecek kadar vicdanımız rahat olsun.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.