Diyarbakır onu bekliyor: Amedspor’da ilk imza atılıyor

Diyarbakır onu bekliyor: Amedspor’da ilk imza atılıyor
Son dakika: Diyarbakırlı sporseverlerin günlerdir beklediği o transfer gerçekleşiyor. Amedspor, İngiltere’de oynayan futbolcu ile anlaşma sağladı, imzalar atılıyor.

AMİDA HABER – Süper Lig iddiasıyla hazırlıklarını sürdüren Trendyol 1. Lig’in yeni takımı Amedspor camiasında taraftarı harekete geçiren bir gelişme yaşandı.

Uzun süre sonra ilk transfer bombası

Kongre süreci ve Ersun Yanal transferi ile gündeme gelen ancak iki haftadan bu yana sessizliğin hakim olduğu kulüpte Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer komitesi İngiltere 2. Lig ekibi Hull City forması giyen Adama Traore ile temas sağladı. Günlerdir süren pazarlığın ardından siyahi oyuncu ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

İmza atılıyor

Sağlık kontrolünden geçen Traore’nin en kısa sürede imza atması bekleniyor. Adama Traore, Amedspor'da top koşturan ilk siyahi futbolcu olacak.

Taraftar hayal kırıklığı yaşamıştı

adama-traore-001.jpeg

Son zamanlarda gerçek olmayan transfer haberleriyle gündeme gelen yeşil kırmızılı ekibe gönül veren taraftarlar hayal kırıklığı yaşamıştı. Yönetimin Traore ile yapacağı imza töreninin ardından transfer gerçekleşecek. Amedspor kafilesi 1 Temmuz’da Bolu’da top başı yapacak. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.