Diyarbakır onu istiyor: Kulübün kararı bekleniyor

Diyarbakır onu istiyor: Kulübün kararı bekleniyor
Amedspor’da Mesut Bakkal düğümü çözülüyor. Deneyimli teknik adam şartlarını kulübe iletti. Gözler kulübün vereceği kararda.

AMİDA HABER- Yeni sezonda Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor camiası 4 Haziran tarihinde yapılacak kongreye kilitlendi. Kongre öncesi Amedspor camiasında tek gündem Mesut Bakkal ile yapılacak anlaşma. Dün yaşanan belirsizliğin ardından Bakkal ve Aziz Elaldı bugün ikinci kez görüştü.

Talep ve beklentiler konuşuldu

2024/04/26/mesut-bakkal-1.jpg

Amedspor’a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; yapılan görüşmede deneyimli teknik adamın Başkan Elaldı’ya, Diyarbakır halkını ve Amedspor’u çok sevdiğini, talep ve beklentileri dahil her şeyi başkanla konuştuklarını, hepsini değerlendirip kendilerine döneceklerini söylediğini aktardılar.

Diyarbakır müjdeli haberi bekliyor

2024/05/29/mesut-bakkal-amedspor22.jpg

Ayrıca Amedspor taraftar gruplarının da Amedspor yönetimine baskı yaptığı, ne olursa olsun Mesut hocanın ikna edilmesini istedikleri gelen bilgiler arasında.

Diyarbakır’da, 7’den 70’e herkes Amedspor’un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan deneyimli Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşma yapılmasını bekliyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.