Diyarbakır Spor Lisesi 'özel yetenekli' öğrenci alacak: Başvuru tarihleri belli oldu

Diyarbakır Spor Lisesi 'özel yetenekli' öğrenci alacak: Başvuru tarihleri belli oldu
Diyarbakır’da genç yeteneklere spor dallarında yetenekli öğrencilere eğitim veren Diyarbakır Spor Lisesi, 2024 yılı alımları için başvuru tarihlerini duyurdu.

AMİDA HABER - Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı özel yetenekle öğrenci alan Diyarbakır Spor Lisesi'nde yetenek sınavı için başvuru tarihleri açıklandı.

diyarbakir-spor-lisesiee.png

Okul müdürü Çerkez Selimoğlu, 10 Haziran'da başlayacak başvuruların 30 Haziran'da sona ereceğini, sınav tarihinin ise daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacağını söyledi.

Spor Lisesi'ne ilginin arttığına dikkat çeken Selimoğlu, "Özel yetenek sınavı için tüm öğrencilerimizi başvuru yapmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

spor-lisesi.jpg

Diyarbakır Spor Lisesi özel yetenek sınavı başvurusu için şu bilgileri paylaştı:

Milli Eğitim Bakanlığının E-kılavuzu yayınlaması ile birlikte okulumuza yetenek sınavı ile öğrenci alım esasları belli olacaktır. E- kılavuz yayınlana kadar başvuruda velilerimiz tarafından evrak temini konusunda bir gecikme yaşanmaması ve başvuru esnasındaki yoğunluğu azaltmak amacı ile 10 HAZİRAN -30 HAZİRAN 2024 tarihleri arasında ön başvuru alınacaktır. Adaylar aşağıda belirtilen başvuru evraklarını tamamlayıp okulumuz yetenek sınavına ön başvuru yapabilirler. E- kılavuz yayınlandığında başvuru evrakları ile ilgili herhengibi bir değişiklik olduğunda ön başvuru yapan adaylar bilgilendirilecektirler.

ÖN BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1. Başvuru Formu (Okulumuzdan alınacak ) EK-1

2. Sınav Giriş Belgesi 2 adet(Okulumuzdan alınacak) EK-2

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi (Nüfus cüzdanı fotoğraflı olacak)

4. Sporcu Özgeçmiş belgeleri (Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü veya İlgili Federasyondan ıslak imzalı mühürlü veya elektronik imzalı olacaktır)

5. *Banka Dekontu :Diyarbakır Spor Lisesi Okul Aile Birliği' nin 14/06/2024 tarih 54 nolu kararı gereği Okul Aile Birliği hesabına 400 (dört yüz ) TL yatırılacaktır. Açıklama kısmına öğrencinin adı soyadı yazılacak

Halk bankası Sanayi şubesi

Hesap No:16000045

Şube:324/SANAYİ SİTESİ / DİYARBAKIR ŞB.

IBAN: TR080001200932400016000045

Ad Soyad/Unvan:DİYARBAKIR SPOR LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

6. Belirtilen evraklar 2 adet mavi telli dosya ile teslim edilecektir.

*Gönüllülük esasına göre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.